RSS

ADANA KEBAP

10 Sep
ADANA KEBAP



                                                     
Malzemeler:

  • 1 kilo kıyma
  • 1çay kaşığı pul biber
  • 1çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber

Yapılışı:
bütün malzemeler güzelce yoğrulur 1 gece dolapta dinlendirilir ve şişe yayılarak takılır ben çöp şiş kullanıyorum ızgarada veya fırında pişirilir bulgur pilavı  yada lavaşla servis edilir

 
Leave a comment

Posted by on September 10, 2010 in Etli yemekler

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: