RSS

MANTAR ÇORBASI

09 Oct
MANTAR ÇORBASI

Malzemeler
  • 8 bardağı su 
  • 8 adet mantar
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 orta boy kuru soğan
  • 1su bardağı süt
  • tuz ,karabiber,pul biber
Yapılışı:
Soğan rendelenir yağ ile kavrulur.Un katılır bir iki kere çevrilir mantarlar ince doğranır ilave edilir.Azar azar su eklenir sürekli karıştırılır kısık ateşte taşırmadan kaynatılır kaynayan çorbaya süt tuz, karabiber ve pul biber katılıp bir taşım daha kaynatılır.
 
Leave a comment

Posted by on October 9, 2010 in Çorbalar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: