RSS

ORMAN KEBABI

09 Oct
ORMAN KEBABI

Malzemeler:
  • 750 gr kuş başı doğranmış dana eti
  • yarım kilo konserve veya haşlanmış bezelye
  • 2 iri patates
  • 2 havuç
  • 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası
  • karabiber, kekik,pul biber ve tuz

Yapılışı:
Etler yıkanır üzerini geçecek kadar su ile düdüklüde yumuşayıncaya kadar haşlanır patatesler ve havuçlar soyulur ,yıkanır küp şeklinde doğranır az yağ ile renkleri dönecek şekilde kızartılır cam fırın kabına etlerde pişince hepsi birlikte konur bezelye ,tuz ve  baharatlar eklenir( yalnız kekik piştikten sonra serpilir)  salçalı su yapılır fırında orta derecede pişirilir 
 
Leave a comment

Posted by on October 9, 2010 in Etli yemekler

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: