RSS

TAVUK TANTUNİ

09 Oct

TAVUK TANTUNİ

Malzemeler:
  • 750 gr tavuk göğüs eti
  • 5-6 adet yeşil biber
  • 3 adet domates
  • 2 orta boy soğan
  • 1/2 çay kaşığı karabiber
  • 1/2 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • yarım çay bardağı sıvı yağ
  • tuz
Yapılışı:
Tavuk etleri ,domatesler, biberler, zar şeklinde doğranır .Tavaya yağ konur sırasıyla önce soğan kavrulur ardından biberler  tavuk etleri atılır kavrulur, domatesler ,tuz ve baharatlar eklenir ara sıra karıştırılarak kısık ateşte pişirilir.Lavaş ile birlikte servis edilir.
 
Leave a comment

Posted by on October 9, 2010 in Etli yemekler

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: