RSS

FIRINDA KIZARMIŞ TAVUK

10 Oct
FIRINDA KIZARMIŞ TAVUK

Malzemeler:
  • 1 adet bütün tavuk
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • tuz ve folyo kağıdı

Yapılışı:
Tavuk temizlenir yıkanır .Salça,tuz ve yağ bir kapta çırpılır tavuğun her tarafı  bu sosla bulanır   fırın kabına az su konur ve tavuk yerleştirilir.Dilerseniz tuz ve baharatlara bulanmış patates dilimleri de eklenir kabın üzeri folyo kağıdı ile kaplanır,200 derecede 45  dakika pişirilir folyo kaldırılır üzeri kızarana kadar daha pişirilir folyo yerine fırın poşetinde de pişirebilirsiniz 
 
1 Comment

Posted by on October 10, 2010 in Etli yemekler

 

One response to “FIRINDA KIZARMIŞ TAVUK

  1. Eda'nin annesi

    December 21, 2010 at 10:09 am

    Firinda NAR gibi kizarmis tavuk. Cok guzel gorunuyor. Kokusu burnuma geldi bir an🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: