RSS

MUZLU PİRAMİT PASTA

10 Oct

MUZLU PİRAMİT PASTA

Malzemeler:
  • 1 litre süt
  • 3,5 yemek kaşığı nişasta
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 3 paket petibör bisküvi
  • 3 adet muz
  • 1 paket krem şanti
  • limon rendesi ve vanilya
Yapılışı:
Sütten yarım su bardağı ayrılarak krem şanti çırpılır.Geri kalan süt ,şeker,nişasta ile muhallebi pişirilir.limon rendesi ve vanilya konur dikdörtgen kabın içine önce folyo daha sonra sıtreç filim serilir streç filmin üzerine bisküviler üçerli sıralar halinde dizilir muhallebi sürülür tekrar bisküvi dizilir bu böyle yedi sıra devam eder ortasına muzlar konur bisküviler naylonla havaya kaldırılır üçgen şekli verilir naylon açılır üzerine kalan kremadan ve krem şantiden sürülür buz dolabında 2- 3 saat bekletilir 
 
Leave a comment

Posted by on October 10, 2010 in Pastalar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: