RSS

FIRINDA SUCUKLU EKMEK

14 Oct

FIRINDA SUCUKLU EKMEK
     Bayat ekmeklerinizi değerlendirebileceğiniz  ve kolaylıkla yapabileceğiniz  bu tarif kahvaltı sofranızın vazgeçilmezlerinden olabilecek çok nefis bir tat…                          
   
Malzemeler:
  • 1,5 bayat ekmek (15 dilim kadar)
  • yarım kalıp beyaz peynir veya 1 kase çökelek
  • 2 adet yumurta
  • yeterince sucuk ve kaşar peyniri dilimleri
Yapılışı:
Bir kapta peynir ve yumurta iyice ezilerek karıştırılır ekmek dilimlere kesilir ve bu karışım dilimlerin üzerine eşit bir şekilde sürülür üzerilerine sucuk ve kaşar dilimleri konularak 200 dereceli fırında üzerileri pişip ekmek dilimleri  kurumadan fırından çıkarılır çayla birlikte servis edilir

 
1 Comment

Posted by on October 14, 2010 in kahvaltılıklar

 

One response to “FIRINDA SUCUKLU EKMEK

  1. ASUMAN

    October 15, 2010 at 3:28 pm

    vildan nasıl bak iyi gitmeye başladı dimi trafik artıyo bak..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: