RSS

FIRINDA PATATESLİ TAVUK BAGET

17 Oct

FIRINDA PATATESLİ TAVUK BAGET

Malzemeler:
  • 12 adet tavuk baget
  • 4 adet patates
  • 5 adet biber
  • 2 adet domates
  • tuz ,karabiber, kekik ,köri
  • 1 yemek kaşığı salça 
  • 3 bardak su
Yapılışı:
Ben bagetlerin derilerini çıkarıyorum siz seviyorsanız çıkarmanıza gerek yok .yıkayıp fırın kabına bagetler dizilir üzerine patatesler soyulup yıkanır elma dilimi şeklinde doğranır onlarda tepsiye yerleştirilir en üstüne çekirdekleri çıkarılmış ikiye kesilmiş biber kabukları soyulmuş doğranmış domatesler konur su ile salça açılarak baharat ve tuz ile birlikte üzerine gezdirilir üzerine folyo kapatılır fırında200 derece de etler yumuşayıncaya kadar pişirilir daha sonra folyo kaldırılır birazda üzeri açık olarak fırında pişirilir.
 
1 Comment

Posted by on October 17, 2010 in Etli yemekler

 

One response to “FIRINDA PATATESLİ TAVUK BAGET

  1. çeşnici Handan

    October 17, 2010 at 8:06 pm

    Çok güzel görünüyor ellerine sağlık.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: