RSS

KABAK TATLISI

05 Nov

KABAK TATLISI

Malzemeler:
  • 1 kilo ayıklanmış dilimlenmiş kabak
  • 1,5 bardak şeker 
  • yarım bardak öğütülmüş ceviz veya fındık
Yapılışı:
Kabak yıkanır ve düz bir tencereye konur üzerine şeker yayılır kapağı kapalı olarak kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirilir.. pişince soğuması beklenir servis tabağına alınır üzeri cevizle süslenir.
 
Leave a comment

Posted by on November 5, 2010 in Tatlılar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: