RSS

KABAK TATLISI

05 Nov

KABAK TATLISI

Malzemeler:

  • 1 kilo ayıklanmış dilimlenmiş kabak
  • 1,5 bardak şeker 
  • yarım bardak öğütülmüş ceviz veya fındık
Yapılışı:
Kabak yıkanır ve düz bir tencereye konur üzerine şeker yayılır kapağı kapalı olarak kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirilir.. pişince soğuması beklenir servis tabağına alınır üzeri cevizle süslenir.
Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 5, 2010 in Tatlılar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: