RSS

ŞEHRİYE PİLAVI

05 Nov
ŞEHRİYE PİLAVI

Malzemeler:
  • 1,5 su bardağı şehriye
  • 1,5 su bardağı su 
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağ (60 gr)
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Yapılışı:
yağ tencerede eritilir yarım bardak şehriye ilave edilir kavrulur.daha sonra kalan şehriye eklenerek kavrulmaya devam edilir kaynar su ve tuz katılarak kısık ateşte pişirilir.
 
Leave a comment

Posted by on November 5, 2010 in Pilavlar ve Makarnalar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: