RSS

HAŞLAMA

27 Nov
HAŞLAMA

Malzemeler:
  • 1 kilo kemiksiz haşlamalık et
  • 7-8 adet patates 
  • 2 adet havuç 
  • yarım demet maydanoz 
  • tuz ve karabiber
Yapılışı:
Etler yıkanır üzerini geçecek kadar su ile düdüklüde haşlanır etler yumuşayınca içine patatesler irice havuçlar halka şeklinde doğranarak  katılır tuz ve karabiberde eklenir sebzeler yumuşayana kadar pişirilir maydanoz ince doğranır eklenir ocağın altı kapatılır
 
Leave a comment

Posted by on November 27, 2010 in Etli yemekler

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: