RSS

ÇİKOLATALI KESTANE TATLISI

02 Dec

ÇİKOLATALI KESTANE TATLISI

Malzemeler:
  • yarım kilo kestane 
  • 1 su bardağı şeker
  • 80 gr çikolata
  • yeterince su

Yapılışı:
Kestanelerin üzeri çizilir suda ıslatılır tavada veya fırında kebap yapılır daha sonra kabuklarından ayıklanır tencereye konur üzerini geçecek kadar su eklenir kestaneler iyice yumuşayıp özü suya geçinceye kadar pişirilir bir bardak şeker ilave edilir karıştırılır şeker eriyip özleşince içine çikolata parçalanarak eklenir karıştırılır kaselere alınır soğuk olarak servis edilir.
 
Leave a comment

Posted by on December 2, 2010 in Tatlılar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: