RSS

KARNABAHAR YAPRAĞI KAVURMASI

07 Dec
KARNABAHAR YAPRAĞI KAVURMASI

Malzemeler:
yarım kilo karnabahar yaprağı
2 adet kuru soğan
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı  pul biber
yarım çay kaşığı karabiber
tuz
Yapılışı
soğan ince doğranır yağ ile kavrulur karnabahar yaprakları yıkanır ince doğranır haşlanır süzülür ilave edilir kavurmaya devam edilir tuz ve baharatlar katılır altı kapatılır. Soğan yerine pırasa ile de kavrulabilir .
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: