RSS

FIRINDA KAŞARLI KARNABAHAR

22 Dec
FIRINDA KAŞARLI KARNABAHAR

Malzemeler:
  • 1 adet orta boy karnabahar
  • 2 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet haşlanmış rendelenmiş  patates 
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 diş sarımsak
  • kaşar rendesi
  • tuz ,karabiber,pul biber

Yapılışı:
Karnabahar ayıklanır tuzlu suda haşlanır cam fırın kabına yerleştirilir .Soğan tavada yağ ile kavrulur  domates rendelenir salçayla birlikte katılır ve kavrulur patates ve sarımsak rendesi ilave edilir biraz pişirilir tuz ve baharatlar eklenir ve bu karışım karnabaharın üzerine yayılır  200 dereceli fırında pişirilir çıkarmadan  önce kaşar rendesi serpilir 5 dakika daha pişirilir 
 
2 Comments

Posted by on December 22, 2010 in Zeytinyağlılar ve Sebze Yemekleri

 

2 responses to “FIRINDA KAŞARLI KARNABAHAR

  1. çeşnici Handan

    December 22, 2010 at 8:14 pm

    Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

     
  2. Seyhan

    December 24, 2010 at 4:27 am

    Cok lezzetli gorunuyor, ilk firsatta deneyecegim.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: