RSS

TAVUK ŞİNİTZEL

06 Jan

TAVUK ŞİNİTZEL

Malzemeler:
  • iki adet tavuk göğüs eti
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay bardağı süt
  • 3 adet yumurta
  • galeta unu
  • kızartmak için sıvı yağ
  • yeterince un ve tuz

Yapılışı:
tavuk etleri ince kesilir bir kaba karabiber ve süt katılır tuzlanan tavuk etleri bu sütle harmanlanır buzdolabında biraz dinlendirilir daha  önce una sonra yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulanarak kızgın yağda altı üstü çevrilerek pişirilir
 
Leave a comment

Posted by on January 6, 2011 in Etli yemekler

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: