RSS

KARA LAHANA CİCEYİ

13 Jan

KARA LAHANA CİCEYİ

Malzemeler:
  • 1,5 kilo köklü kara lahana
  • 1 yemek kaşığı tereyağ 
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3-4 diş sarımsak rendesi

Yapılışı:
Lahanaların kök kısımları yaprakları ayırmadan bütün olarak temizlenir yıkanır büyük bir tencere ile  tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlanır süzülür ayrı bir tencerede sıvı yağ ve tereyağ kızdırılır ocağın altı kapatılır  lahanalar ve sarımsaklar katılır ve karıştırılır 
 
1 Comment

Posted by on January 13, 2011 in Zeytinyağlılar ve Sebze Yemekleri

 

One response to “KARA LAHANA CİCEYİ

  1. Bir Lahanasever

    January 21, 2011 at 9:58 am

    Buralarda olsa hemen yapardim, hem de gunde 3 ogun de yerdim..ah ahhhhh..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: