RSS

FIRINDA LEVREK

11 Feb
FIRINDA LEVREK

Malzemeler:
  • 6 adet levrek
  • 4-5 patates
  • 8-10 tane karabiber
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet defne yaprağı
  • yarım çay bardağı sıvı yağ
  • yarım limon suyu
  • tuz

Yapılışı:
levrekler temizlenir yıkanır patates ve soğanlar halka halka doğranır fırın tepsisine yağlı kağıt serilir patates ve soğanlar konur üzerine levrekler yerleştirilir tuz, tane karabiber ve defne yaprakları konur en üstüne yarım limon suyu ve yağ gezdirilir folyo kapatılarak 200 dereceli fırında 45-60dk kadar pişirilir.Üzerinin kızarması için pişmesine 10 dakika kala folyo kaldırılır 
 
1 Comment

Posted by on February 11, 2011 in Etli yemekler

 

One response to “FIRINDA LEVREK

  1. GÜLOANNE

    February 11, 2011 at 9:59 am

    harika bir balıktır ellerinize sağlık

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: