RSS

FIRINDA ETLİ HAVUÇLU PATATES

28 Feb
FIRINDA ETLİ HAVUÇLU PATATES

Malzemeler:
  • 750 gr kuş başı et
  • 6-7 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 4-5 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası 
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • karabiber 
  • tuz

Yapılışı:
Et  üzerini üç dört parmak geçecek kadar su ile tuz katmadan yumuşayana kadar haşlanır patates havuç ve biberler küp şeklinde doğranır sırası ile kızartılır cam fırın kabına alınır haşlanan et ilave edilir salça etin suyunda çırpılarak üzerine gezdirilir tuz ve karabiber konarak 200 derecede 20- 25 dakika kadar pişirilir arada suyu kontrol edilir
 
Leave a comment

Posted by on February 28, 2011 in Etli yemekler

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: